ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ - Α' ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - ΩΡΑ 10.30

27 Φεβρουαρίου
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ


Γ.Α.Δ.Α.

Δ.Α.ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων, από την 05:18 ώρα της 27-02-2015 διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Π.Ε.Ο.Α.Κ. από 25Ο χλμ. έως το ύψος της Αερογέφυρας Μάνδρας. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε την 06:30 ώρα της ιδίας.

Συσσώρευση υδάτων σε υπόγειο οικίας στο Δήμο Μάνδρας, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Κοροπούλη, απεγκλωβισμός ζεύγους ηλικιωμένων ημεδαπών από Π.Υ., ομοίως και στην οδό Δήμητρας 3, απεγκλωβισμός ημεδαπής.

Στην οδό Κοροπούλη (κεντρική Μάνδρας), παράσυρση είκοσι (20) περίπου σταθμευμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, στα οποία προκλήθηκαν φθορές, από την μεταξύ τους σύγκρουση, καθώς και δέκα (10) κάδων ανακύκλωσης, μέχρι το τέρμα της, με την Π.Ε.Ο.Α.Κ..

Λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων, από την 02:30 ώρα της 27-02-2015 διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων από την γέφυρα της Μάνδρας προς το κέντρο της Μάνδρας, καθώς επίσης και στην Αττική Οδό, στην έξοδο προς Μάνδρα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε την 04:50 ώρα της ιδίας.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων, από την 01:30 ώρα της 27-02-2015 διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 34ο χλμ. Π.Ε.Ο.Α.Κ., περιοχή Ν. Περάμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε την 03:15 ώρα της ιδίας.ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

Λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία στις διαβάσεις ποταμών Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου), Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκό), στο Ποντικόρεμα - Λίσσος (περιοχή Σαπών), στην διάβαση του Εβρίνου, (περιοχή Ιασίου), διάβαση Αετοκορυφής Διώνης και διάβαση Λοφαρίου Στρύμνης. Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία από Αλεξανδρούπολη έως Ορμένιο, διεκόπη λόγω βλάβης από υπερκάλυψη υδάτων των γραμμών του ΟΣΕ. Η μετακίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία, μέχρι συνεργεία του ΟΣΕ αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ

Επ. Ο. Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]Eπ. Ο. Μανδρών – Γαλλικού, λόγω συνεχούς βροχόπτωσης, υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς.

Eπ. Ο. Κιλκίς – Μελανθίου, λόγω συνεχούς βροχόπτωσης, υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς.Δ.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας λόγω εργασιών στην Γέφυρα του ποταμού Αλιάκμονα, (κατάληψη της αριστερής λωρίδας κα της Λ.Ε.Α. και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας), επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσ-νίκης, κατά το χρονικό διάστημα (από 24-02-2015 έως 31-03-2015.)ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.A. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Από το 11ο έως το 21ο χλμ. της Εθν. Οδού Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς), λόγω καθίζησης - υποχώρησης του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία διεξάγεται για οχήματα έως 12 tn και για τα λοιπά βαρέα οχήματα διεξάγεται μέσω της Εθν. Οδού Καστοριάς – Πρεσπών Φλώρινας (μέσω Βυσσινιάς).ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ.A. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Λόγω καθίζησης της γέφυρας ‘’Πετρωτού’’, στο 50ο χλμ. της Επ. Ο. Μουζακίου – Αργιθέας. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.A. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Λόγω καθίζησης της γέφυρας ‘’Βίστριζας’’, της Επ. Ο. Υπάτης – Σπερχειάδας, διεκόπη η κυκλοφορία και διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.A. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Λόγω φθοράς της γέφυρας ‘’Αυλακίου’’. Η κυκλοφορία διεξάγεται από τη γέφυραa‘’Τατάρνας’’.

[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ.A. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Επ. Ο. Ποταμιάς – Λιαντίνας, στο 2ο χλμ., λόγω καθίζησης. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ.Α. ΧΙΟΥ

Επ. Ο. Χίου – Βροντάδου, καθίζηση οδοστρώματος στο 4ο χλμ.

[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα (2μηνες)]Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε αυτόματα, τις νέες ανακοινώσεις μας.