Ανακλαστήρες Οδοστρώματος Μάτια Γάτας 

Οι ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας) τοποθετούνται στους δρόμους κυρίως σαν συμπληρωματική σήμανση των διαγραμμίσεων.
Ο σκοπός τους είναι μέσω οπτικής και ακουστικής ειδοποίησης (όταν πατηθούν παράγουν κραδασμό), να προειδοποιούν τους διερχόμενους οδηγούς για την επικινδυνότητα του σημείου όπου έχουν τοποθετηθεί.
Οι ανακλαστήρες δρόμων είναι εξαιρετικά χρήσιμοι σε σημεία του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ελλιπής φωτισμός και επηρεάζονται συχνά από καιρικά φαινόμενα (υγρασία, πάγος, ομίχλη) τα οποία αυξάνουν την ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Εντυπωσιακή αύξηση της οδικής ασφάλειας και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων παρουσιάζεται με την χρήση LED Solar ανακλαστήρων οδοστρώματος (μάτια γάτας) αφού ο φωτισμός που εκπέμπουν υπερκαλύπτει όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι ανακλαστήρες οδοστρώματος φέρουν 1 ή 2 αντανακλαστικά ή/και LED στοιχεία τα οποία είναι στραμμένα προς τις πλευρές της κυκλοφορίας και χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους (πλαστικοί ή μεταλλικοί).

Οι πλαστικοί ανακλαστήρες δρόμων χρησιμοποιούνται κυρίως για προσωρινή σήμανση (παρακάμψεις, οδικά εργοτάξια, τεχνικά έργα) και τοποθετούνται στο έδαφος με χρήση ειδικής εποξειδικής κόλλας 2 συστατικών.

Οι μεταλλικοί ανακλαστήρες οδοστρώματος χρησιμοποιούνται για μόνιμη σήμανση και τοποθετούνται στο έδαφος με πάκτωση (πείρος) και χρήση ειδικής εποξειδικής κόλλας 2 συστατικών.

Σε ορεινές περιοχές όπου το χειμώνα παρατηρούνται συχνές χιονοπτώσεις και δημιουργία παγετού, χρησιμοποιούνται ειδικοί ανακλαστήρες οδοστρωμάτων οι οποίοι λόγω του ειδικού σχεδιασμού τους δεν αφαιρούνται ή καταστρέφονται με το πέρασμα των εκχιονιστικών μηχανημάτων (λεπίδες αποπαγοποίησης).

1 - 6 από 12Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 6 από 12Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV