Διαχωριστές Λωρίδων Κυκλοφορίας 

Οι διαχωριστές λωρίδων κυκλοφορίας τοποθετούνται κυρίως σε σημεία του οδικού δικτύου όπου λόγω έργων, παρακάμψεων ή συντήρησης, απαιτείται να γίνεται διαχωρισμός στα αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας προς αποφυγή ατυχημάτων και για καλύτερη καθοδήγηση των διερχόμενων οδηγών.

 

Οι διαχωριστές κυκλοφορίας είναι διαθέσιμοι σε μορφή καναλιού από συνθετικό καουτσούκ που φέρει κατά μήκος εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια δρόμου για την δημιουργία συστοιχίας με το επιθυμητό μήκος.

 

Ο διαχωριστής κυκλοφορίας τύπου Jersey (πλαστικό στηθαίο οδών) τοποθετείται συνήθως σε αυτοκινητόδρομους και με τους ενσωματωμένους συνδέσμους (αρσενικό-θηλυκό) μπορεί να δημιουργηθεί συστοιχία στο επιθυμητό μήκος, ενώ η εναλλαγή λευκού-κόκκινου χρώματος το κάνει ορατό από μεγάλη απόσταση.

 

Άλλες εφαρμογές των διαχωριστών κυκλοφορίας είναι η οριοθέτηση λωρίδων κυκλοφορίας, η δημιουργία προσωρινών οδικών νησίδων ή κόμβων, η σήμανση σημείων του οδικού δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές, η προσωρινή αντικατάσταση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, η οριοθέτηση εργοταξιών, πίστες αγώνων κ.α.

 

1 - 4 από 4Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 4 από 4Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV