Ανακλαστήρες Οδοστρώματος Μάτια Γάτας 

Οι ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας) τοποθετούνται σε δρόμους και χώρους στάθμευσης κυρίως σαν συμπληρωματική σήμανση των διαγραμμίσεων.
Ο σκοπός τους είναι μέσω οπτικής και ακουστικής ειδοποίησης (όταν πατηθούν παράγουν κραδασμό), να προειδοποιούν και να καθοδηγούν τους διερχόμενους οδηγούς.

Οι ανακλαστήρες δρόμων είναι εξαιρετικά χρήσιμοι σε σημεία του πάρκινγκ όπου υπάρχει ελλιπής φωτισμός για την υπόδειξη επικίνδυνων σημείων όπως κρασπέδων, νησίδων, πεζοδρομίων, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν σε διαβάσεις πεζών ώστε να είναι πιο ορατές από τους διερχόμενους οδηγούς.

Εντυπωσιακή αύξηση της οδικής ασφάλειας παρουσιάζεται με την χρήση LED Solar ανακλαστήρων οδοστρώματος (μάτια γάτας) αφού ο φωτισμός που εκπέμπουν υπερκαλύπτει όλες τις απαιτήσεις οδικής ασφάλειας σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ προσφέρουν ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρο.

Οι ανακλαστήρες οδοστρώματος φέρουν 1 ή 2 αντανακλαστικά ή / και LED στοιχεία, τα οποία είναι στραμμένα προς τις πλευρές της κυκλοφορίας και χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους (πλαστικοί ή μεταλλικοί).

Σε ορεινές περιοχές με υπαίθριους χώρους στάθμευσης  όπου το χειμώνα παρατηρούνται συχνές χιονοπτώσεις και δημιουργία παγετού, χρησιμοποιούνται ειδικοί ανακλαστήρες οδοστρωμάτων οι οποίοι λόγω του ειδικού σχεδιασμού τους δεν αφαιρούνται και δεν καταστρέφονται με το πέρασμα / καθαρισμό των εκχιονιστικών μηχανημάτων (λεπίδες αποπαγοποίησης).

1 - 6 από 12Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 6 από 12Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV