Μεταλλικά Κολωνάκια Πεζοδρομίου 

Τα μεταλλικά κολωνάκια πεζοδρομίων (μαντεμένια) διατίθενται σε 2 τύπους, τα σταθερά κολωνάκια πεζοδρομίου και τα αφαιρούμενα κολωνάκια πεζοδρομίου.
 
Τα σταθερά μεταλλικά κολωνάκια τοποθετούνται κατά μήκος του πεζοδρομίου ή περιμετρικά μιας πλατείας ή μιας νησίδας σε απόσταση περίπου 1,5 μέτρο μεταξύ τους.
 
Τα αφαιρούμενα μεταλλικά κολωνάκια πεζοδρομίου διαθέτουν κλειδαριά για να αφαιρείται το πάνω στέλεχος και να μένει στο έδαφος μόνο η βάση. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να δημιουργηθεί μια ζώνη ελεγχόμενης πρόσβασης οχημάτων για προκαθορισμένες ώρες διέλευσης (ιδιωτικός χώρος στάθμευσης (parking), καταστήματα, εμπορικά κέντρα, υπαίθριες αγορές, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους  κ.α.
 
Τα σταθερά και αποσπώμενα μεταλλικά κολωνάκια πεζοδρομίου διαθέτουν κρίκο στο άνω μέρος τους για χρήση πλαστικής/μεταλλικής αλυσίδας ή σκοινιού.
Τα μεταλλικά κολωνάκια είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες και φέρουν κίτρινες ανακλαστικές ταινίες για να είναι ορατά από απόσταση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
 
1 - 1 από 1Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 1 από 1Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV