Κολωνάκια Πλαστικά Εύκαμπτα 

Εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια πάρκινγκ με αντοχή στα χτυπήματα των οχημάτων. 
Τοποθετούνται στο έδαφος για την οριοθέτηση χώρων parking, την απαγόρευση στάθμευσης, το διαχωρισμό λωρίδων κυκλοφορίας και άλλες εφαρμογές σε επαγγελματικά και ιδιωτικά γκαράζ.
 
Τα πλαστικά κολωνάκια στάθμευσης είναι διαθέσιμα σε 2 μεγέθη ύψους (45εκ. & 75εκ.) και χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες (απλά και ενισχυμένα).
 
Τα απλά κολωνάκια είναι κατασκευσμένα από συνθετικό υλικό EVA (Συμπολυμερές αιθυλενίου και οξικού βινυλίου) και χρησιμοποιούνται κυρίως για οριοθέτηση και υπόδειξη επικίνδυνων σημείων σε υπέργεια και υπόγεια parking. 
 
Τα ενισχυμένα κολωνάκια είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό PU (Πολυουρεθάνη) το οποίο τα κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικά σε πολλαπλά χτυπήματα οχημάτων με επαναφορά στην αρχική τους θέση. Τα ενισχυμένα εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια τοποθετούνται σε σημεία όπου υπάρχει συχνή διέλευση οχημάτων όπως για παράδειγμα σε λωρίδες διαχωρισμού κυκλοφορίας, σε στροφές για την διευκόλυνση κίνησης μεγάλων οχημάτων, στην αποτροπή παράνομης στάθμευσης και παρεμπόδισης κυκλοφορίας και στην υπόδειξη σημείων που χρήζουν προσοχή από τους οδηγούς.

Τα πλαστικά κολωνάκια πάρκινγκ (κολωνάκια παρκαρίσματος) είναι έντονου πορτοκαλί χρώματος για να είναι ιδιαιτέρως ευδιάκριτα από μεγάλη απόσταση, ενώ οι ανακλαστικές ταινίες που φέρουν τα κάνουν ορατά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, προσφέροντας μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στον χώρο στάθμευσης.
 
Τοποθετούνται με το άνοιγμα 3 οπών στο έδαφος και την χρήση 3 upat, 3 βιδών και 3 ροδελών.
 
1 - 6 από 10Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 6 από 10Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV