Κώνοι Σήμανσης 

Κώνοι σήμανσης για πολλαπλές χρήσεις (οδοσήμανση, οδική ασφάλεια, διαχείριση κυκλοφορίας, οριοθέτηση, απαγόρευση διέλευσης). Οι κώνοι είναι κατασκευασμένοι από υλικό PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο) ή PE (πολυαιθυλένιο), για να είναι ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία.
 
Οι πλαστικοί κώνοι τοποθετούνται στο πάρκινγκ για να υποδείξουν μια περιοχή ή κάποιο σημείο που χρήζει προσοχής από τους οδηγούς ή τους πεζούς. Είναι επίσης ιδιαιτέρως χρήσιμοι για την οριοθέτηση και την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων, όπως και για την αποτροπή στάθμευσης σε επιλεγμένα σημεία.

Οι κώνοι σήμανσης χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους (PVC ή PE).

Το PVC είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές υλικό το οποίο  με χρήση κατάλληλων πλαστικοποιητών γίνεται μαλακό και εύκαμπττο με αποτέλεσμα ο κώνος να είναι πολύ ανθεκτικός στα χτυπήματα οχημάτων και να επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα μετά από κάθε κρούση. Οι κώνοι σήμανσης από PVC χρησιμοποιούνται σε σημεία όπου υπάρχει συχνή διέλευση και κινδυνεύουν να χτυπηθούν από διερχόμενα οχήματα.

 

Το PE είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές υλικό το οποίο έχει εξαιρετική χημική αντίσταση με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται από καυσαέρια, λάδια, καύσιμα, πίσσα και άλλα υλικά που συναντάμε στο οδόστρωμα. Οι κορίνες ασφαλείας κατασκευασμένες από PE δεν έιναι τόσο εύκαμπτες και χαρακτηρίζονται πιο ευαίσθητες στα χτυπήματα οχημάτων, γι' αυτόν το λόγο χρησιμοποιούνται κυρίως για οριοθέτηση και δημιουργία ζωνών απαγόρευσης διέλευσης, ή στάθμευσης.
 
Οι κώνοι σήμανσης είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη (ύψος 30εκ., 50εκ., 75εκ., 100εκ.) ενώ διατίθενται και με ενισχυμένη βαριά βάση για μεγαλύτερη αντοχή σε δυνατούς ανέμους.

 

Οι πλαστικοί κώνοι κυκλοφορίας είναι πορτοκαλί χρώματος για να είναι ευδιάκριτοι από μεγάλη απόσταση και φέρουν μία ή περισσότερες ανακλαστικές ταινίες για να είναι ορατοί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

1 - 6 από 6Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 6 από 6Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV