Παραβολικοί Καθρέπτες 

Οι παραβολικοί καθρέπτες ασφαλείας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (εσωτερικού χώρου – εξωτερικού χώρου) και είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη (35-100 εκ.), ανάλογα με την απόσταση τοποθέτησης και το επιθυμητό πεδίο κάλυψης.

Οι κυρτοί καθρέπτες ασφαλείας εσωτερικού χώρου είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε καταστήματα, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα, καταστήματα, αποθήκες, μαγαζιά, υπαίθριες αγορές κ.α., αφού προσφέρουν μεγάλη γωνία θέασης για προστασία κατά των μικροκλοπών.
Οι καθρέπτες ασφαλείας για εσωτερικούς χώρους είναι άθραυστοι από πολυκαρβονικό υλικό, πορτοκαλί χρώματος και διαθέτουν στην συσκευασία τους στηρίγματα για τοποθέτηση σε τοίχο ή κάθετη επιφάνεια.

Οι καθρέπτες ασφαλείας δρόμου για εξωτερικό χώρο είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε εισόδους-εξόδους χώρων στάθμευσης, σε αποθήκες, σε υπέργεια και υπόγεια πάρκινγκ (γκαράζ), σε έξοδο εργοταξίων, εργοστασίων και σε άλλα σημεία όπου υπάρχει περιορισμένη ορατότητα για την ομαλή και ασφαλή κίνηση των οχημάτων.

Οι καθρέπτες οδικής κυκλοφορίας εξωτερικού χώρου είναι άθραυστοι από πολυκαρβονικό υλικό, πορτοκαλί χρώματος, διαθέτουν γείσο σκίασης και στηρίγματα για τοποθέτηση σε μεταλλικό ιστό.

Όλοι οι καθρέπτες δρόμων & ασφαλείας που διαθέτουμε είναι ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες και την υπεριώδη ακτινοβολία και διαθέτουν ρυθμιζόμενη βάση στήριξης προκειμένου να γίνεται εύκολα η εύρεση της κατάλληλης γωνίας θέασης.

1 - 6 από 6Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 6 από 6Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV