Σαμαράκια Δρόμων 

Οι μειωτές ταχύτητας (σαμαράκια δρόμων) χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων.
Τα σαμαράκια τοποθετούνται σε συστοιχία κάθετα στον δρόμο προκειμένου οι οδηγοί να μειώνουν την ταχύτητα τους προς αποφυγή ατυχημάτων.
 
Οι μειωτήρες ταχύτητας δρόμων τοποθετούνται κυρίως σε κατοικημένες περιοχές, δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, διαβάσεις πεζών, σχολεία, αθλητικά κέντρα, εργοστάσια, αποθήκες, ιδιωτικά και δημόσια πάρκινγκ και άλλους χώρους, όπου ο περιορισμός ταχύτητας είναι πολύ σημαντικός για την οδική ασφάλεια και την προστασία των πεζών.
 
Τα σαμαράκια δρόμων χρησιμοποιούνται επίσης για την αύξηση ύψους απότομης ράμπας παρκινγκ, προκειμένου το όχημα να μην ακουμπάει στο έδαφος κατά την είσοδο/έξοδο του από το γκαράζ.
 
Οι μειωτές ταχύτητας (σαμαράκια) είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό, συνθετικό καουτσούκ, με αντιολισθητική σχεδίαση στο άνω μέρος τους και φέρουν κίτρινες ανακλαστικές επιφάνειες για να είναι ορατά και στο σκοτάδι από μεγάλη απόσταση.
Διαθέτουν οπές για την στήριξη τους στο έδαφος, με την χρήση των κατάλληλων βιδών, ροδελών και ούπα.
 
Οι μειωτήρες ταχύτητας (σαμαράκια) αποτελούνται από μεσαία τμήματα που τοποθετούνται σε σειρά για την δημιουργία συστοιχίας επιθυμητού μήκους, ενώ τα ακριανά τμήματα δημιουργούν ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα στην αρχή και το τέλος της κάθε συστοιχίας.
 
1 - 6 από 10Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 6 από 10Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
Τιμή Προσφοράς :
12,90 €
payment
TUV