Πινακίδες Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών 

Πινακίδες Κυκλοφορίας Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών

Η εταιρεία μας εισάγει, μετασκευάζει και διανέμει στην Ελλάδα μεταλλικές πινακίδες σήμανσης, κυκλοφοριακές, απαγορευτικές, ρυθμιστικές κλπ., διαμέτρου Ø40, Ø60, Ø90 εκ., Ιταλικής κατασκευής από αλουμίνιο πάχους 2,5 χιλ. με γυρισμένα τα άκρα τους (γείσο) καθ’ όλο το μήκος της περιφέρειας τους για μεγαλύτερη μηχανική αντοχή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φέρουν ηλεκτροστατική βαφή φούρνου και στις δύο όψεις.
  • Στην πρόσοψη φέρουν ειδικές αντανακλαστικές μεμβράνες τύπου Ι, ΙΙ, ΙΙΙ διαφόρων χρωμάτων, 5 ή 7 ετών εγγυημένης αντοχής.
  • Στην πίσω πλευρά φέρουν ειδικά λαμάκια από αλουμίνιο σχήματος Ω τα οποία εξασφαλίζουν στην πινακίδα στήριξη σε οποιοδήποτε μεταλλικό ιστό χωρίς να απαιτείται να τρυπηθεί αυτός, δίδοντας συγχρόνως την δυνατότητα ρυθμίσεως της κλίσεως της κατά τον οριζόντιο ή κατακόρυφο άξονα με τη βοήθεια των δύο μεταλλικών κολάρων και των καταλλήλων βιδών και περικοχλίων που τις συνοδεύουν.
  • Είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα που ακολουθούν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες για το σκοπό αυτό.
  • Όμοιες, όπως οι ανωτέρω πινακίδες από απόψεως κατασκευής, προσφέρονται και σε παραλληλόγραμμο σχήμα σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.
  • Ανάλογα με την περίπτωση φέρουν στην πίσω επιφάνεια τους στηρίγματα και στις 2 ή και στις 4 πλευρές, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν οριζοντίως ή καθέτως.
  • Η τοποθέτηση των ιστών σε βάση από μπετό ή σε άλλη σταθερή επιφάνεια δεν απαιτείται να είναι ακριβής και σε συγκεκριμένη απόσταση, διότι τα στηρίγματα τους έχουν οδηγό και περιθώρια μετατοπίσεως της πινακίδας οριζοντίως και καθέτως.
  • Οι χρησιμοποιούμενοι μεταλλικοί ιστοί στηρίξεως δεν έχουν τρύπες, ούτε απαιτείται να γίνουν. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η είσοδος του νερού της βροχής ή άλλου μέσα στο σωλήνα που εγκλωβίζεται, με αποτέλεσμα να σκουριάσει και να καταστρέφεται ο ιστός.

european traffic signs
 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία .

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV