Πλαστικός Led Ανακλαστήρας Solar

Διαθεσιμότητα:out of stock 0 item (s )
Κωδικός:DL-MG02S
Τιμή πώλησης: 40,30 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 32,50 €
Ενημέρωσε με!
Κατόπιν Παραγγελίας

Πλαστικός Led ανακλαστήρας με Φωτοβολταϊκό πάνελ για την σήμανση και φωτισμό ποδηλατόδρομων, πεζόδρομων και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας.

Προτείνεται για φωτισμό καταστημάτων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών, κέντρων διασκέδασης, χώρων δεξιώσεων, πάρκων, αθλητικών κέντρων, αρχαιολογικών χώρων, ιστορικών κέντρων πόλεων κ.α.

 

 

Η προσεγμένη σχεδίαση του με την διάφανη περιμετρική του επιφάνεια εναρμονίζεται με όλους τους τύπους των επιφανειών όπου τοποθετείται, προσφέροντας διακριτική εμφάνιση και φωτισμό απαράμιλλης αισθητικής.

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η αυτονομία ενέργειας αφού δεν χρειάζεται καμία ηλεκτρολογική εγκατάσταση και καλωδίωση, ενώ το χαμηλό προφίλ και η αντιολισθητική του επιφάνεια το καθιστά ασφαλές στην διέλευση πεζών και ποδηλάτων.

Διαθέτει αυτόματο αισθητήρα φωτός και πλήρη αυτοματοποιημένη λειτουργία με μία Led μονάδα που ενεργοποιείται όταν μειωθεί ο φωτισμός περιβάλλοντος.

 

 

Είναι ορατό από 500μ απόσταση με περιμετρικό φωτισμό 360° και προστασία IP68. Διαθέτει μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας ζωής και χωρητικότητας, που αυξάνει την αυτονομία του έως και 6 ημέρες! (με πλήρη φόρτιση χωρίς ηλιακό φως).

 

Διαστάσεις και Βάρος Προϊόντος
Μήκος προϊόντος: 8.0CM
Πλάτος προϊόντος: 8.0CM
Ύψος προϊόντος: 3.3CM
Βάρος προϊόντος: 0.2KG

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV