Κολωνάκια Πλαστικά Εύκαμπτα 

Εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια σήμανσης με αντοχή στα χτυπήματα των οχημάτων.
Τοποθετούνται σε δρόμους, πεζοδρόμια, παρακάμψεις, οδικούς κόμβους, εργοτάξια κ.α. για την οριοθέτηση και σήμανση επικίνδυνων σημείων, την απαγόρευση στάθμευσης, το διαχωρισμό λωρίδων κυκλοφορίας και άλλες σχετικές εφαρμογές. 
 
Τα πλαστικά κολωνάκια δρόμων είναι διαθέσιμα σε 2 μεγέθη ύψους (45εκ. & 75εκ.) και χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες (απλά και ενισχυμένα).
 
Τα απλά κολωνάκια σήμανσης είναι κατασκευσμένα από υλικό EVA (Συμπολυμερές αιθυλενίου και οξικού βινυλίου)  και χρησιμοποιούνται κυρίως για οριοθέτηση  χώρων (οριοδείκτες) ή για υπόδειξη επικίνδυνων σημείων με ελλιπή σήμανση.
 
Τα ενισχυμένα κολωνάκια σήμανσης είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό PU (Πολυουρεθάνη) το οποίο τα κάνει ιδιαιτέρως ανθεκτικά σε πολλαπλά χτυπήματα οχημάτων με επαναφορά στην αρχική τους θέση.
Τα ενισχυμένα εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια τοποθετούνται σε σημεία όπου υπάρχει συχνή διέλευση οχημάτων όπως για παράδειγμα σε λωρίδες διαχωρισμού κυκλοφορίας, σε στροφές για την διευκόλυνση διέλευσης λεωφορίων ενώ είναι χρήσιμα για την αποτροπή παράνομης στάθμευσης (κολωνάκια παρκαρίσματος) στο δρόμο ή σε πεζοδρόμιο.
 
Τα πλαστικά κολωνάκια δρόμου είναι έντονου πορτοκαλί χρώματος για να είναι ιδιαιτέρως ευδιάκριτα από μεγάλη απόσταση, ενώ οι ανακλαστικές ταινίες που φέρουν τα κάνουν ορατά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 
Τοποθετούνται με το άνοιγμα 3 οπών στο έδαφος και την χρήση 3 upat, 3 βιδών και 3 ροδελών.
 
1 - 6 από 10Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα
1 - 6 από 10Εμφάνιση:     Προϊόντα/σελίδα

Αγαπημένα Προϊόντα


Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα
payment
TUV