Σύστημα Εντοπισμού Οχήματος σε Χώρο Στάθμευσης 

Το σύστημα εντοπισμού οχήματος σε χώρο στάθμευσης είναι μία νέα εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να βρίσκει γρήγορα την ακριβή θέση στάθμευσης του οχήματος του.

Δεν χρειάζεται πια να θυμάστε σε ποιον όροφο και σε ποιον διάδρομο του parking έχετε σταθμεύσει το όχημα σας.

Δεν υπάρχει λόγος να περπατάτε άσκοπα ανάμεσα στα εκατοντάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα ψάχνοντας να βρείτε το δικό σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στο ηλεκτρονικό κιόσκι που βρίσκεται σε κάθε όροφο (είσοδος/έξοδος επισκεπτών) του parking, το νούμερο της πινακίδας σας.

vehicle-tracking-system
 
Software

Ο ηλεκτρονικός χάρτης με την κάτοψη των χώρων στάθμευσης που απεικονίζεται στο κιόσκι, θα σας υποδείξει την συντομότερη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να οδηγηθείτε στο όχημα σας.

 

Το σύστημα αποτελείται από κάμερες αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων που τοποθετούνται στην οροφή της κάθε θέσης στάθμευσης.

Οι μονάδες επεξεργασίας φωτογραφιών (video processing units) συλλέγουν τις φωτογραφίες των πινακίδων των σταθμευμένων οχημάτων και στέλνουν τις πληροφορίες στο κεντρικό σύστημα το οποίο διανέμει τις πληροφορίες στα κιόσκια για την πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτές.

video-detector
 

Το ανωτέρω σύστημα μπορεί να συνδυαστεί με το Σύστημα Καθοδήγησης Parking για μία ολοκληρωμένη εμπειρία στην εφαρμογή των νέων συστημάτων χώρων στάθμευσης.

Ρωτήστε μας για το προϊόν
Υπολείπονται 1000 χαρακτήρες

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία .

Τιμή Προσφοράς :
46,50 €
payment
TUV