Σύστημα Καθοδήγησης Υπαίθριων Χώρων Στάθμευσης 

outdoor parking guiding

 

Το σύστημα καθοδήγησης parking σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τους επισκέπτες οργανωμένων και εξωτερικών χώρων στάθμευσης να βρίσκουν ελεύθερες θέσεις στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Ο επισκέπτης πριν την είσοδο του στο χώρο στάθμευσης ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τις κενές θέσεις που υπάρχουν διαθέσιμες.

Το σύστημα λειτουργεί μέσω καμερών που διαχειρίζονται και αναγνωρίζουν την διαθεσιμότητα των θέσεων στάθμευσης.

Οι κάμερες εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο τις κενές θέσεις, στέλνοντας τις πληροφορίες μέσω ραδιοζεύξης (RF) στις ηλεκτρονικές πληροφοριακές πινακίδες που είναι τοποθετημένες σε επιλεγμένα σημεία στον χώρο στάθμευσης.

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες διαθέτουν έναν ρυθμιστή κυκλοφορίας που είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων και την αποτύπωση των διαθέσιμων και κατειλημμένων θέσεων στάθμευσης στην οθόνη τους.

 

systima kathodigisis parking

 

 

Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έχει επίσης την δυνατότητα ελέγχου του χρώματος των Led ανακλαστήρων οδοστρώματος DS-SR20, οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν προαιρετικά στην κάθε θέση στάθμευσης για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία στον εντοπισμό κενών θέσεων.

matia gatas parkingΑνακλαστήρας Οδοστρώματος DS-SR20
 

Κάθε κάμερα είναι υπεύθυνη για την εποπτεία μίας προκαθορισμένης ζώνης στην οποία τοποθετούμε τον επιθυμητό αριθμό ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων. Η κάθε ζώνη μπορεί να ενσωματωθεί με άλλες, έτσι ώστε να παρέχεται στους επισκέπτες πληροφόρηση για την διαθεσιμότητα των ελεύθερων θέσεων σε ολόκληρο τον χώρο στάθμευσης.

Το σύστημα μπορεί να τροφοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από φωτοβολταϊκό σύστημα για εξοικονόμηση ενέργειας και αυτονομία.

Εναλλακτικά η ανίχνευση οχήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί με αισθητήρες που πακτώνονται στο έδαφος.

car sensor parking
 

Οφέλη Επισκέπτη

  • Γρήγορη εύρεση κενής θέσης, χωρίς άσκοπη κυκλοφορία στον χώρο στάθμευσης.
  • Λιγότερο άγχος.
  • Αναβάθμιση ποιότητας κυκλοφορίας.
  • Εξοικονόμηση καυσίμου.

 

outdoor-parking

 

Οφέλη Διαχειριστή

  • Ποιοτική αναβάθμιση του parking.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, επαναλαμβανόμενη προτίμηση επισκεπτών.
  • Αύξηση επισκεψιμότητας.
  • Αύξηση των θέσεων στάθμευσης.
  • Ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Τα οφέλη του συστήματος καθοδήγησης parking είναι ορατά από την πρώτη στιγμή εγκατάστασης, αφού υπάρχει άμεση αναγνώριση από τους πελάτες λόγω της διευκόλυνσης εύρεσης κενής θέσεως.

Το ανωτέρω σύστημα μπορεί να συνδυαστεί με ενημερωτικές ηλεκτρονικές πινακίδες που τοποθετούνται σε κομβικά σημεία (διασταυρώσεις, πλατείες, κ.α.) που βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις του parking, ώστε να ενημερώνονται οι διερχόμενοι οδηγοί για την διαθεσιμότητα των κενών θέσεων και την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν.


pdf file
Ρωτήστε μας για το προϊόν
Υπολείπονται 1000 χαρακτήρες

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία .

payment
TUV