Σύστημα Προειδοποιητικών Πινακίδων (Π-75)
με Περίγραμμα Led 

 

Το σύστημα προειδοποίησης επικίνδυνων στροφών περιλαμβάνει πινακίδες (βέλος κατεύθυνσης Π-75) με περίγραμμα φωτισμού LED οι οποίες τοποθετούνται κατά μήκος της επικίνδυνης στροφής για την έγκαιρη προειδοποίηση των διερχόμενων οδηγών.

Οι πινακίδες τύπου Π-75 διαθέτουν λευκές μονάδες Led στο περίγραμμα του βέλους τους που τις καθιστά ευδιάκριτες από μεγάλη απόσταση.

Είναι η ιδανική λύση σε συνθήκες όπου ο ελλιπής φωτισμός, η απότομη κλίση της στροφής, η κακή κατάσταση του οδοστρώματος και τα καιρικά φαινόμενα γίνονται αιτίες δημιουργίας ατυχημάτων.

Έχουν την δυνατότητα κανονικής ή διαδοχικής λειτουργίας αναλαμπής, η οποία βοηθάει τον οδηγό να αξιολογήσει καλύτερα την ταχύτητα του οχήματος πριν την είσοδο του στην επικίνδυνη στροφή, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται ο χρόνος αντίδρασης σε περίπτωση που έχει υπερβεί το επιτρεπτό όριο ταχύτητας και πρέπει να ελαττώσει ταχύτητα.


Led-sign-front
 
Οι πινακίδες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, είναι βαμμένες με εποξειδική βαφή για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ μπορούν να τροφοδοτηθούν μεμονωμένα ή ομαδικά με φωτοβολταϊκό σύστημα.


Διατίθενται σε διαστάσεις 60 Χ 60εκ. και 90 Χ 90εκ.

Μπορούν να τροφοδοτηθούν με 220VAC ή 12VDC μέσω φωτοβολταϊκού συστήματος μεμονωμένα ή σε ομάδα.

led-sign-back
 

pdf file
Ρωτήστε μας για το προϊόν
Υπολείπονται 1000 χαρακτήρες

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία .

payment
TUV